Teletina na španski način
Za 6 osoba:
1 kg teletine,
par svežih kobasica,
2 konzerve paradajza u komadićima,
150 g očišćenih zelenih maslinki,
3 manje glavice luka,
kašičica C majčine dušice,
kašičica začina C,
veza peršuna,
čen belog luka,
maslinovo ulje i
crni mleveni C biber.
Meso isecite na kockice i na brzinu propržite na vrelom ulju zajedno sa sitno seckanim lukom. Dodajte kobasice isečene na kolutove, komadiće paradajza, sitno seckani beli luk, suve C začine i maslinke. Poklopite i dinstajte sat vremena na umerenoj temperaturi. Služite toplo uz bareni krompir.
Search This Blog
Sunday, June 23, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment