Argentinski ćevapi
Sastojci:
250 gr mlevene junetine
3 krompira
3 jajeta
prezle
Za sos:
1 pavlaka
100 gr majoneza
2 češnja belog luka
Priprema:
Krompir obariti i izgnječiti. Dodati mleveno meso, i sve to začiniti solju i biberom po ukusu. Na kraju dodati i jedno jaje. Kada je sve dobro sjedinjeno, praviti ćevape. Njih ćete pohovati u 2 razmućena jajeta i prezlama.
Sos koji ide uz ćevape je veoma jednostavan. Treba izmutiti pavlaku i majonez i na kraju dodati sitno iseckan beli luk. Sve to lepo sjediniti i ohladiti pre služenja.
Search This Blog
Sunday, June 23, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
very good thanks Yemek Tarifleri
ReplyDelete